COOL DEN @ Реките на града – Русе

Предстои една вечер, изпълнена с подскоци, танци и едно доста, доста добро прекарване. Датата е 16ти септември. Знаем, че ще се видим там!

Днес Cool Den са с 2 студийни албума зад гърба си, а концертите им са експлозия от енергия, от която задължително си тръгваш с мускулна треска. Лириките идват от човека – за човека.                                             Група Cool Den са:                                                                                                     Никола Симеонов – китара, глас
Ивайло Петров – китара, глас
Васил Андрев – бас
Теодор Чирпанлиев – барабани

Място: Реките на града – Русе, до Вития мост                                              Вход: Свободен

 

Група Остава – 30 години на сцена и промо на нов албум!

На 09 септември Остава идват на Реките, за да представят новия си, шести поред студиен албум “Кислород”, с който отбелязват изключителните 30 години на сцена.
Освен новите песни, ще чуем и най-големите хитове на групата – “Шоколад”, ” Внимание”, “Поля от слънчогледи”, “Океан”… ще пеем, ще танцуваме, ще ни е хубаво! Елате да се насладим заедно на тяхната прекрасна музика под открито небе и гледка към реката!
🗓 9 Септември, начало 19:00ч., Warm Up – Groovy George
🎟 Вход: СВОБОДЕН
* Събитието е без резервации.
—————————————————–
ℹ️ ВАЖНО: Билетът не осигурява седящо място. Резервации за това събитие не се приемат. Заповядайте по-рано, за да заемете своите места за концерта.
Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате Реките на града – Русе!♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

РЕКИТЕ НА СОФИЯ – ФЕСТИВАЛ – от 2ри до 4ти септември

Програма
🚀
Петък
18:00 Откриване – в Launchee в ЦУМ
19:00 – 22.30 Döner Muzik на Лъвов мост
———————————-
Събота 03.09
08:30 Vibes Run – НДК до Лъвов мост
09:45 Тренировка на открито

Сцена Владайска река

16:00 Куклен театър „Капчо и Капчица“
19:00 Inside Joke Stand-up comedy
20:00 YAИA & Leena
21:00 Kottarashky & The Public Speakers – “Reconstruction of speech” Project

Сцена под моста
19:00-22.30 Starlight (live) / DELightfull и STARTERAs (DJ set)

Зона Кино
21:00 – 22.30 ПО ТЕЧЕНИЕТО /прожекция на късо кино/

———————————-
Неделя 04.09
19:00 Акро йога

Сцена под моста
17.30 Bossa Nova trio
18:30 Surmata Harry
20:00 Tickle the sage
21:00 Latino Kopeles

Сцена Лъвов мост
19:00-22:30 Ivo Charlie ( Les Animaux Sauvages,We Like Kitsch)

Зона работилници
18:00 Drum circle – реките на ритъма
———————————-

През всичките дни

“Бъдещето на есетрите в нашите ръце” – изложба нa Валерий Пощаров в партньорство с WWF

Арт базар с участието на Трето Колело, Gerber botanical art, Bird Life Bulgaria, State of Heart, Joana Uzunova Art, Таралеж арт & Design, Sito Studio, Метлите на вещиците, Бандата на 1500-те, Таратанци, Ива Дамянов, Nimeria Shop

Прожекция филми на #ПромениKартинката в пространството под Лъвов мост

Flame Starter Event – OGI23 – РЕКИТЕ НА ГРАДА

Юли23 + Оги23 = Най-Якото парти на Реките на Града в Русе

Страхотните момчета от Оги23 ще запалят превозните си средства и ще скокнат до Русе. Стахотната им музика ще звучи на сцената на Реките на Града и 100% ще е невероятно.
Имате време да планирате всичко и предпоследния уикенд на месеца да сте на най-свежото място в Русе.
Яка музика, пийване и атмосфера, която трудно се забравя – трябва ли ви нещо повече?!

О, входът ще е свободен, така че канете всички 😉

23.07.2022

РЕКИТЕ НА ГРАДА / ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ

Страхотно е да видим тази невероятна програма на РЕКИТЕ НА ГРАДА. Това са събитията за месец юли, на които целия град може да се наслъждава. Кей Русе, Под Вития мост. Как хубаво звучи само – музика, прекрасна атмосфера, напитки, весели хора, вода, слънце. Какво друго му трябва да човек! Ето ги и артистите 🙂                BREZO                      RUDEBRUTAL         DJ SET JUST THIS TIME               ХОРИЗОНТИ ARTIFICIAL COMET            THE RIVER TRAP VAN SAN HIP                                 OGI*23 РАДО СТАНЧЕВ    RED HOUSE + THE ROCK

FLAME STARTER EVENT – СкандаУ, Оги23, Спални Места + Игрите на 90те и фен срещи на LINSHO и BOYAN T

Събитие ЗА ВСИЧКИ! Едно невероятно парти, което ПОЗВОЛЯВА на всеки да бъде такъв – какъвто е! Преживяването, което ИСКА да накара цялата Столица да се забавлява! Ще започнем в 16:00 с игри организирани от невероятните “Игрите на 90те”. След това сме поканили Linsho и Boyan T, за да може да направят своите фен срещи и да обърнат внимание на всички желаещи. Към 19:30 вече планираме лудото парти. ALL AGES! БЕЗ ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ!

КОНЦЕРТ на СкандаУ, Оги23, Спални Места и Игрите на 90те! Билети в сайта на bilet.bg 

За повече информация кликнете на картинката!

Нямаме търпение да видим всички фенове на тези невероятни артисти на нашия концерт! 

tales. – DEBUT ALBUM PROMO – 17.05.22 / бар Петък

Много сме щастливи, че можем да подкрепим още едни музиканти и тяхното невероятно събитие, което ще се проведе на 17ти Май в БАР ПЕТЪК. Новосформираното дуо – tales. ще представи своя дебютен албум. Интересно е да видим какво са ни приготвили. Повече информация в техните канали. За повече информация кликнете на визията над текста.

SO 90s Alternative SPRING TOUR 2022

За нас е изключително удоволствие, че можем да подкрепим So 90s Alternative в това пролетно турне. Наистина е вдъхновяващо да знаем, че има хора с визия за идните дни, които не спират да творят и да развиват себе си. Когато имаме удоволствието да бъдем от полза на такива артисти, работат ни е свършена добре 🙂 

ТРЕТИ ФЕСТИВАЛ НА КАМЕРНАТА ОПЕРА

През май София е домакин на уникално за България и Европа събитие – третият Фестивал на камерната опера у нас. Удоволствие е за нас да можем да си партнираме с тях и да знаем, че можем заедно да създадем нещо подобно. Като музикално-сценичен жанр, камерната опера става все по-популярна с възможността си да „донесе“ елитното изкуство в по-достъпен и лесен за осъществяване формат към аудитория с различни интереси и възрасти. Фестивалът ще запознае публиката с образци на камерната опера от различни бележити композитори и епохи.

THE RnB AWARDS

Сигурни сме, че ако ви споделим искрените си впечатления от наградите за RnB музика, организирани от Top Shelf Music, няма да ни повярвате. Вупреки това ние ще го направим. Събитието беше чудесно, без излишни неща и с много талант и хубава музика. Церемонията се проведе на 30 март 2022 в SOFIA LIVE CLUB. Артистите бяха разделени в 9 различни категории с приблизително 5 номинации. За победителите гласува жури от 11 личности подбрани възможно най-обективно (Боян Бочев “БНР”, Мартен “БНР”, Петър Димитров “AtoJazz”, Dexter и др.)

ПРЕМИЕРА НА АЛБУМА ” THE TRUTH” НА RIVERMAN

Премиерата на албума на Радослав Славчев – Riverman – “The truth” беше едно доказателство, че когато човек има мечта са нужни само няколко допълнения и тя може да стане реалност. В случая допълнителна помощ беше от изключителните хора, които подкрепиха изпълнителя в премеждията около издаването на този албум. Самият той казва: “Щастлив съм, че успах да събера всички тези талантливи хора, за да създадем нещо заедно.”

ПРЕМИЕРА НА ФИЛМА “В СЪРЦЕТО НА МАШИНАТА”

Шастливи сме, че можем да бъдем партньори на подобни български продукции. Историята на този филм ще продължи да се пише още много години занапред. А ние ще правим всичко възможно, за да бъдем от полза.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И КЛИП ЗА ИНИЦИАТИВА НА МЮЗИКАУТОР

Едно видео с цел, което заслужава подкрепа. Има заболели теми, за които всеки от нас трябва да знае. Единствено когато говорим за тях можем да ги оправим. Благодарим на целия екип за отдадеността и вниманието.