“Music is all that we have – past, present and future”

Записването на музика е един много емоционален период за всеки музикант. Бидейки чувствителни натури за атристите е важно докато създават финалните щрихи на музиката им да се чувстват добре. Ние работим с доказани професионалисти. Ще обсъдим какво е търсенето ви и ще ви предложим най-добрия вариант. Имаме набор от различни студиа, които могат да предложат всичко, от което вие бихте имали нужда.

В звукозаписно студио се записват много разнообразни неща, изискващи професионална техника и обработка: реклами, войс-овър, телефонни системи за отговор, дублажи, аудио книги, медитации, онлайн уроци, озвучени визитки и поздравителни картички. 

Обработката на глас е съвсем различна част от индустрията. В нашите студиа можете спокойно да създадете файловете, от които имате нужда за разпространение и изяви.

jukka-aalho-OaPksPcVp50-unsplash

Имате нужда от финализиране на вече записан проект? Да го миксирате и мастерирате? Пишете ни и ще намерим начин лесно и професионално да чуете това, което сте искали при записите си.

Често пъти проектите свързани със сложна структура от многопластови занимания страдат от организация и общуване между различните звена. Ние можем да поемем тази тежест от вашите плещи и да направим всичко да тече като по вода.

Професионалното заснемане на проекта ви помага за крайния резултат. Хубавите кадри казват много повече на публиката ви и могат да се обработват по-качествено. При нас се стараем качеството винаги да е на високо ниво, затова работим с най-доказалите се професионалисти в страната.

Монтажът на проекта ви е една от най-важните брънки във веригата. При него могат да се извадят всички дребни детайли, които искате да предадете на зрителите си. Ако имате заснети кадри и имате нужда от това да ги финализирате, винаги можете да се обърнете към нас.