СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Едно от най-важните неща в днешно време за всеки бранд е наличието на сайт. За изготвяне и поддръжка на вашия можете да се обърнете към нас. Ние се стремим да разберем детайлите, от които имате нужда и да ги предадем по най-точния начин. Качественото общуването и комуникацията с клиентите ни винаги са наш преоритет. 

Проектът ви вече е готов и искате да го популяризирате? Имате събития, които искате да организирате и да съберете информация за очакваните посещения? Важно е за вас да информирате почитателите си за всичко, което се случва? Тази платформа все още държи нивото си сред хората в страната ни. Ние можем да създадем и поддържаме вашия профил или професионална страница. Да организираме маркетингови кампании и да следим аналитичните данни. 

Присъствието на всеки артист в тази платформа е ключово. Публикации, сторита, разказване на преживявания, споделяне на емоции и задаване на въпроси. Това ѝ е силата. Така хората, които се интересуват от вас и вашия проект се привързват и стават съпрочастни към всичко свързано с вашата личност. А това съответно води до все по-голям интерес и популярност.

Пространството за споделяне на вече готовите проекти. Хубавия канал винаги е от полза. Поддържан, релевантен и актуален. Трите неща към които ние винаги се стремим.

Ние можем да разпространим проекта ви навсякъде из света. Платформите за споделяне стават все по-популярни и по-многобройни, а вашите продукти винаги трябва да са навсякъде, не мислите ли?

МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

Вариантът с месечен абонамент за поддръжка на профилите се изготвя в зависимост от предпочитанията на клиента и нуждите му. Спрямо това се пресмята сумата и се действа по изискванията на уговорката.

БРОЙ ПУБЛИКАЦИИ

Вариантът с брой публикации в различните социални медии може да бъде по-неконкретизиран. При него клиентът е този, който определя времето и честотата на публикациите.

ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА:

КАНАЛ НА IMPACT със СТАН И НИКОЛА

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

ПРОФИЛ НА AESTHETIC BY SCIENCE

WEBSITE 

ПРОФИЛ НА ФИРМА APPGREAT